Op zoek naar nieuwe Autobanden? De beste prijs bij AutoROB

Heeft u een vraag?
Bel 023 563 16 14

Banden

Optimale grip op de weg

Uw banden zorgen voor de juiste grip en wegligging. Kwaliteit is hierin dan ook van groot belang, maar ook de juiste band voor het juiste seizoen is essentieel. Zomerbanden zijn speciaal ontwikkeld voor temperaturen boven de 7 graden Celsius. Deze banden hebben een hardere samenstelling dan winterbanden, waardoor ze bij hogere temperaturen de remweg verkorten en bovendien minder hard slijten. Kies dus altijd voor de juiste band voor het betreffende seizoen en laat uw winterbanden veilig opslaan.

De beste prijzen bij AutoROB

AutoROB heeft winterbanden op voorraad in allerlei maten en groottes. En dat voor de scherpste prijs. Van Continental tot Semperit, bij AutoROB is iedereen aan het juiste adres!
Vraag een offerte aan

Uiteraard kunt u gemakkelijk en vrijblijvend online een offerte aanvragen. Of kom voor een adviesgesprek langs de vestiging in Hoofddorp! Maak via onderstaande planner direct een afspraak.

Bandenwissel inplannen

Tijdens het bandenwissel seizoen maken wij gebruik van onderstaande bandenwissel planmodule. U kunt gebruik maken van deze module voor een bandenwissel afspraak zonder aanvullende werkzaamheden. Wij hebben een team met gespecialiseerde monteurs klaar staan om de wissel snel en accuraat uit te voeren. Klaar terwijl u wacht! Kies uw vestiging, daarna de gewenste dag gevolgd door het tijdstip van uw voorkeur.

Wilt u de bandenwissel combineren met onderhoud, APK of andere aanvullende werkzaamheden, dan vragen wij u gebruik te maken van de reguliere planmodule.