Coronavirus maatregelen - AutoROB

Heeft u een vraag?
Bel 023 563 16 14

Coronavirus maatregelen

AutoRob is gewoon open. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. AutoRob neemt daarom natuurlijk ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen.

Welke hygiënemaatregelen past AutoRob toe?

  • U bent van harte welkom in ons bedrijf. Onze medewerkers zullen u echter geen hand geven en zullen gepaste afstand bewaren;
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen;
  • Om fysiek contact te vermijden, vragen wij u te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt;
  • Wij bieden extra zeep, desinfecterende middelen en papieren handdoekjes en mondkapjes voor eenmalig gebruik aan;
  • Wij volgen de protocollen omtrent het handen wassen strikt op;
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in openbare ruimten;
  • Wij maken ‘high-touch-oppervlakken’ extra vaak schoon.

Veel gestelde vragen:

Mijn auto heeft onderhoud nodig en/of moet gerepareerd worden. Kan ik bij jullie terecht?

Als u conform de richtlijnen van het RIVM niet thuis hoeft te blijven kunt u uw auto bij ons brengen. Onze werkplaats is geopend en wij nemen extra hygiëne maatregelen.

Zo vragen we voor uw en onze veiligheid of u alles wat aan de autosleutel hangt wilt verwijderen voordat u de sleutel achterlaat op de balie. Daarnaast vragen we u gepaste afstand te bewaren van andere klanten en de receptionisten, in ieder geval 1,5 meter.

Onze receptionisten dragen wegwerphandschoenen en blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. Ook onze monteurs dragen wegwerphandschoenen en houden in de werkplaats gepaste afstand van elkaar. Na onderhoud en/of reparatie worden de ‘high-touch-oppervlakken’ gedesinfecteerd.

Wanneer u dit wenst kunt u ook uw auto buiten openingstijden brengen en de sleutels via de nachtkluis achterlaten. De bijzonderheden welke we normaal aan de balie bespreken zullen we dan telefonisch doen.

Ik heb vervangend vervoer nodig. Is dit veilig?

Auto’s die worden ingezet voor vervangend vervoer worden na gebruik grondig gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Bij de reiniging van het interieur is er speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn auto, maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats gaan. Kan ik mijn afspraak verplaatsen?

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan uw auto op een andere datum worden gepland. Neem gerust contact met ons op. Wilt u liever niet de weg op, neem dan contact op met uw service manager. Hij bespreekt samen met u de mogelijkheden.

Contant Geld

Om de kans op besmetting nog verder te minimaliseren willen we u dringend oproepen om zoveel mogelijk met pin of met mobiele telefoon te betalen. Zo beperken we fysiek contact, dit in lijn met de RIVM adviezen.

Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact op via 023 563 16 14 of via e-mail; hoofddorp@auto-rob.nl